Vis oss ditt beste vinterferiebilde!

Vi tror vinteren 2018 blir vinteren over alle vintre på Skrim. Snøforholdene ligger ihvertfall til rette! Hytteeierforeningen klinker til med fotokonkurranse med vinterferie som tema, og dersom du sender inn vinnerbildet kan premien fra Sport1 på Tolvsrød bli din!

Foto: Eva Nordskog

Vinterferie uke 8 og 9

Bilder som sendes inn til bilder@skriminfo.no i uke 8 og 9, eller tagges med #skriminfono i samme tidsrom, er med i trekningen. Når du sender inn eller tagger bilder, godtar du samtidig at bildene kan publiseres på skriminfo.no eller repostes på vår instagramkonto. Bildene blir selvsagt kreditert. Husk at du må be om lov før du sender inn bilder med gjenkjennelige personer i motivet.

Konkurranseregler

  • Bilder til konkurransen skal være tatt på Skrim.
  • Du har ikke lov til å sende inn andres bilder, med mindre du har tillatelse, og bildene er merket med navn på fotograf. Da er det i såfall fotografen som deltar i konkurransen.
  • Du har lov til å delta med så mange bilder du ønsker.
  • Vinneren utnevnes av styret i Skrim Hytteeierforening, og annonseres på www.skriminfo.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *