Det går mot vår – kiosken er åpen i pinsen!

Etter mye måking og kioskdrift har Skrimhunden og jeg, Berit Solbakken, farta litt rundt i Telemark for å lukte på våren. Det går mot vår her på Skrim også nå. Og det feirer vi med åpen kiosk i pinsen!
Bare veier, isen begynner å slippe seg fra land og snøen krymper. Fikk en liten smakebit av snø 1 mai, men den forsvant dagen etter. Mange hytteeiere har hatt stige stående opp mot taket. Nå har det tina så mye at jeg tok en liten dugnad for meg selv med å legge dem ned. Flere av dem kunne fort gjort skade på vinduer og paraboler. Ene hytta jeg var bortom hadde et vindu knust.

Skrimhunden og «mor Skrim», Berit Solbakken er klare for vår, oppdrag og kioskdrift!
Tid for beising og vårrengjøring
Nå har sesongen for beising starta. Har et par oppdrag, men om flere ønsker hjelp så si ifra nå så ikke alt blir på høsten. Skal dere ha vårrengjøring, så bare si ifra om det også. Tenkte å ha kiosken åpen i pinse. Om jeg får til noe musikk da vet jeg ikke ennå. Men satser på en konsert i sommer. Så må dere bare fortsette å ta kontakt om jeg skal se til hytta deres. Jeg sjekker sikringene, låser dører, lukker vinduet, drar ut kontakter ol. Ønsker dere alle en fin vår og sommer, for nå kommer’n.
Munter hilsen fra Berit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *