Henvendelse til Glitre energi

Det er og har vært utfordrende forhold på Omholtfjell/Skrim med stadige strømbrudd og perioder uten strøm.

Hytteeierforeningen har i dag kontaktet kommunikasjondirektøren i Glitre energi med følgende e-post.

Hei

Vi, Skrim Hytteeierforening, ber med dette om en redegjørelse for hvilke utbedringsplaner Glitre har for området Omholtfjell, Skrim hyttefelt. Området har ca. 700 hytter, som har dere som nettleverandør.

Glitre som nettleverandør har ansvar for at strømforsyningen er sikker. I 2020 og hittil i 2021 har vi opplevd stadig strømbrudd som skyldes mer utfordrende værforhold. Værforholdene råder dere ikke over, men å ha et linjenett som er rustet for stadig mer utfordrende værforhold er deres ansvar. I dette ligger også tilstrekkelig linjerydding, som hindrer at trær faller over linjene og forårsaker lange strømbrudd.  

Vi har stor forståelse for at det er svært utfordrende for mannskaper å jobbe ute i snøføyke og stormkast, og at de ikke kan jobbe døgnet rundt med å rette feil. Vi setter stor pris på jobben mannskapene gjør!

Men hvilke planer har dere for utbedring av strømnettet på Omholtfjell?

På vegne av styret i Skrim Hytteeierforening.

Med vennlig hilsen

Elin Katrine Vestly

Sekretær Skrim Hytteeierforening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *