Svar fra Glitre energi

Skrim Hytteeierforening har i dag mottatt svar på e-post sendt dem 22.01.2021.

Vi har som du påpeker hatt utfordringer med gjentatte strømbrudd i hytteområdene på Skrim i 2020 og starten på 2021, men spesielt ille var det nå i slutten av desember. Vi har gjennom 2020 gjort en del tiltak for å øke leveringssikkerheten i området, og vi har planer om videre forbedringstiltak utover i 2021.

Vi har gjort tiltak med linjetraseene i området der det  er luftnett for å minske risikoen for at trær faller ned på linjene. Vi vil dessverre aldri kunne rydde så brede traseer at vi helt unngår denne problemstillingen.  Videre utfører vi nå sikringshogst i forbindelse med feilsituasjonene som har vært, og det vil bli utført mer sikringshogst når vi utover våren kan utføre dette uten at området blir strømløst. Med disse tiltakene mener vi at vi skal unngå så omfattende situasjoner neste vinter, men vi vil dessverre aldri kunne rydde oss helt bort fra denne problemstillingen.

Vi i Glitre Energi Nett jobber hver eneste dag for best mulig leveringssikkerhet til våre kunder, og beklager ulempene de gjentatte strømbruddene har medført for dere som kunder!
Vennlig hilsen
Espen Lundberg Pedersen
Kundesjef
+47 95195898

Glitre Energi Nett AS

glitreenergi-nett.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *